Voedselloketalm - 21-09-2017
Is de tijd aangebroken voor "orde in je leven"? Geef je nu op voor de GRATIS cursus. https://t.co/UE1XE2ZNVe"Orde+… https://t.co/dG1RPwmwYw
Voedselloketalm - 19-09-2017
Bezoek op @Burendag17 de "VLA VoedselTuin Poort" tijdens De Groene Route! https://t.co/DESzkoLSA9 https://t.co/AAEjx6dZki

Home > Ik wil hulp

 

VLA biedt hulp

Alle mensen, ongeacht achtergrond, geloof, situatie of verleden, kunnen een beroep doen op hulp van VLA.  Je kunt hiervoor contact opnemen een aangesloten hulpverleners instantie.

Klik hier voor de lijst.

 

 

Iedereen gelijk

De vraag naar hulp is zo groot dat we niet iedereen direct kunnen helpen. Daarom moeten we keuzes maken. Dat doen we aan de hand van een aantal regels. Deze zijn voor iedereen gelijk. Zo zijn wij er zeker van dat we iedereen gelijk behandelen.

 

Niemand ongelijk 

Grofweg mag je er van uitgaan dat als je per dag minder dan € 2,- te besteden hebt aan eten, dan kun je op ons kunt rekenen.

 

Hoe we dat berekenen?

We nemen je netto besteedbare maandinkomen, trekken daar alle maandelijkse vaste lasten af en wat onder aan de streep overblijft, delen we door het aantal dagen van de maand. Deze berekening is voor alle betrokkenen inzichtelijk. Zo zijn wij er zeker van dat niemand ongelijk heeft.

 

 Lees verder