Voedselloketalm - 23-06-2017
RT @nowastenetwork: 7 eenvoudige tips om #voedselverspilling tegen te gaan! #nowaste #foodwaste #tips https://t.co/g4GMY4cjIy https://t.c…
Voedselloketalm - 23-06-2017
Wij zijn dringend op zoek naar een Subhoofd voor de VLA Supermarkt! https://t.co/fWMM6kynMp https://t.co/Imee64s0j0
Voedselloketalm - 15-06-2017
Gezocht! metalen stellingen https://t.co/vtfid6vMcK https://t.co/SHKLQH9tsW

Home > Ik wil hulp

 

VLA Biedt Hulp

 

Alle mensen – ongeacht achtergrond, geloof, situatie of verleden – kunnen een beroep doen op hulp van VLA.  Je kunt hiervoor contact opnemen met VLA zelf of met een van de beschikbare hulpverleners.

 

Iedereen gelijk

De vraag naar hulp is groot. Heel groot. Zo groot zelfs dat we – jammer genoeg - niet iedereen direct kunnen helpen. Daarom moeten we keuzes maken. Dat doen we aan de hand van een aantal regels. Deze zijn voor iedereen gelijk. Zo zijn wij er zeker van dat we iedereen gelijk behandelen.

 

Niemand ongelijk 

Grofweg mag je er van uitgaan dat als je per dag minder dan € 2,00 te besteden hebt aan eten, dan kun je op ons kunt rekenen.

 

Hoe we dat berekenen?


We nemen je netto besteedbare maandinkomen. We trekken daar alle maandelijkse vaste lasten af. Wat onder aan de streep overblijft, delen we door het aantal dagen van de maand. Deze berekening is voor alle betrokkenen inzichtelijk. Zo zijn wij er zeker van dat niemand ongelijk heeft.

 

 Lees verder