Home > Over VLA > Nieuws > Kiwanis Doneert Computers Aan Het Voedselloket!Kiwanis Doneert Computers Aan Het Voedselloket!

Kiwanis Almere heeft een aantal mooie pc’s en MacBooks gedoneerd aan het VoedselLoket Almere (VLA).

 

Kiwanis is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap.  Het motto van Kiwanis is:

 

"Serving The Children Of The World"

 

Op vele manieren dragen de vrijwilligers van Kiwanis bij aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. Dat doel past prima bij de filosofie van VLA. De gedoneerde computers worden namelijk uitgedeeld aan de kinderen van de klanten van VLA.

 

Kinderen hebben tegenwoordig eigenlijk altijd een pc of laptop nodig om hun schoolwerk te kunnen maken en leren. Het probleem is echter dat veel Almeerders de verplichte aanschaf hiervan niet kunnen veroorloven.

 

Daar wil VLA bij helpen door deze Almeerse kinderen een pc of laptop te geven. Zodat zij hun schooltijd met laptop kunnen doorbrengen. Echter de vraag naar laptops is zo groot dat het niet altijd mogelijk is iedereen te voorzien. VLA is daarom zeer verheugd met het initiatief van Kiwanis.

 

De ICT vrijwilligers van VLA zorgen er voor dat de pc’s klaargemaakt worden zodat de kinderen ze direct kunnen gebruiken.

 

VLA hoopt dat dit initiatief van Kiwanis nog meer bedrijven en instanties stimuleert om hun goed bruikbare materialen te doneren aan VLA.

 

Bijlage foto:

Van links naar rechts Ron Eindhoven (Kiwanis), Peter Homan (VLA), Mark Jeff van Haastert (VLA), Hans van Nijnatten.