Home > Over VLA > Nieuws > VLA bedankt Hardware Expert!VLA bedankt Hardware Expert!

Met de verhuizing naar ons nieuw pand gaat het Voedsellpket Almere een spannende tijd tegemoet. Daarom zijn we erg blij met de steun van Hardware Expert (voorheen Hardware Outlet). Het Almeerse bedrijf heeft ons voor een vriendenprijsje geholpen aan maar liefst tien beeldschermen met toetsenbord, muis en kabels. Oo hielpen ze ons aan een netwerkswitch en de nodige kabels om alles aan elkaar te koppelen.

 

Dankzij Hardware Expert hebben we alles in huis om het netwerk op ons nieuwe adres als een zonnetje te laten draaien. En dat is geen overbodige luxe!

 

Het Voedselloket gaat immers met de tijd mee. Of het nu gaat om de klantadministratie, de voorraden of de inzet van vrijwilligers: alles is geautomatiseerd. Heel handig, maar het brengt ook de nodige kopzorgen met zich mee. Als het netwerk plat gaat, dan kunnen we weinig meer doen. Daarom is het belangrijk dat we goede hardware in huis hebben. Met de spullen van Hardware Expert, dat als zes jaar op rij is verkozen tot de beste computerwinkel van Flevoland, komt dat helemaal goed.

 

We zijn dan ook superblij met deze steun. Helemaal top dat Hardware Expert ons aan nieuwe hardware helpt! We zullen er dankbaar gebruik van maken.