Home > Over VLA > Nieuws > Gratis moestuinieren voor klanten van VLA bij Onze Volkstuinen in Almere BuitenGratis moestuinieren voor klanten van VLA bij Onze Volkstuinen in Almere Buiten

Een geweldig aanbod voor onze klanten van Onze Volkstuinen in Almere-Buiten. Ze kunnen een eigen volkstuin krijgen om hier groenten en fruit voor zichzelf te kweken. Het mooie van deze tuinen is dat het in de kas is. Het is er altijd droog, warm en gezellig dus u kunt het hele jaar door van u tuin genieten.


Onze Volkstuinen is een enorm complex waar veel tuinierders te vinden zijn waarmee u tips en tricks kunt uitwisselen. Er worden gratis spreekuren gehouden over het hoe en wat van het tuinieren. Ook zijn er mogelijkheden om goedkoop plantjes in te kopen.
 
Als VLA klant krijgt u een stukje grond van 7.5m2 toegewezen waarop u gratis een jaar kunt tuinieren. Er zijn wat regels aan verbonden: U mag geen chemische groei- of bestrijdingsmiddelen gebruiken of de tuin laten verwilderen. Dat betekent dat u elke week tenminste twee keer langs moet om uw tuin op orde te houden. Een kleine inspanning als u bedenkt wat u er allemaal voor terugkrijgt: heerlijke zelfgekweekte tomaatjes, komkommers, kruiden, aardbeien, aardappelen, boontjes of wat u ook maar wilt!  Dat zal heerlijk smaken!

-