Voedselloket Almere | Nieuws | Bun Holding doneert VLA een prachtige decembergift van 25000,-- !
 

Home > Over VLA > Nieuws > Bun Holding doneert VLA een prachtige decembergift van 25000,-- !Bun Holding doneert VLA een prachtige decembergift van 25000,-- !

Onlangs werd bekend dat het VoedselLoket Almere (VLA) het moeilijk heeft. Met een tekort van 50.000 euro zou het aantal cliënten fors beperkt moeten worden.

Dankzij een donatie van maar liefst 25.000 euro, die ook nog eens wordt verdubbeld door de gemeente, zorgt BUN er nu voor dat het zover niet komt.

 

,,Wij ondersteunen VLA al jaren", vertelt Jan Bun. ,,Niet verwonderlijk, want wij geloven in het goede werk dat door hen wordt verricht. We hoefden dus ook niet lang na te denken om deze donatie te doen.

” Het VLA is een professionele organisatie die iedere maand honderden Almeerders helpt om weer grip op hun levens te krijgen. Een opdracht die steeds moeilijker blijkt, omdat er steeds meer mensen een beroep doen op het VLA en de kosten dus constant stijgen. Zonder de donaties had het VLA onvoldoende geld om de vaste lasten te kunnen blijven betalen.

 

,,We zijn ongelooflijk blij met deze enorme donatie van BUN", vertelt Jitske Steendam, adjunct-directeur van het VoedselLoket. ,,We hebben een goede klik met BUN en zij ondersteunen ons al jaren.” Eerder maakte de gemeente Almere bekend dat zij iedere gedoneerde euro tot en met eind december zou verdubbelen. “Deze donatie is eigenlijk dus een dubbele donatie. Wij zijn dan ook dubbel zo blij. Eigenlijk zijn er geen woorden voor.” Natuurlijk hoopt het VLA, ondanks de donatie van BUN, op meer donaties.

 

 

Iedereen die net als Bun wil doneren kan op de website  zien hoe zij eventueel ook kunnen helpen. Volgens Jan Bun is dat ontzettend belangrijk: ,,Voor heel Almere. Het belang voor de stad is groot. Wij willen in ieder geval helpen waar we kunnen"

 

.