Home > Over VLA > Nieuws > Als vrijwilliger aan de slag tijdens NL Doet op 9 en 10 maart. Doe mee met de supermarktactiesAls vrijwilliger aan de slag tijdens NL Doet op 9 en 10 maart. Doe mee met de supermarktacties

Levensmiddelen inzamelen voor de VLA Supermarkt

In Almere mogen mensen die om wat voor reden dan ook geen geld hebben om boodschappen te kopen gratis winkelen in de Supermarkt van het VoedselLoket Almere (VLA).
Om de VLA Supermarkt gevuld te houden, organiseert het VoedselLoket tijdens NL DOET een supermarktactie om houdbare levensmiddelen in te zamelen. Voor deze supermarktactie staan vrijwilligers in verschillende supermarkten in Almere.


De vrijwilligers reiken het winkelend publiek een boodschappenlijstje aan en vragen een extra artikel te kopen voor het VoedselLoket Almere. Op het boodschappenlijstje staan houdbare levensmiddelen waar veel vraag naar is in onze VLA Supermarkt.
Na het afrekenen staan er bij de kassa vrijwilligers die de levensmiddelen aannemen en verzamelen in dozen. Bij VLA worden de producten gesorteerd en komen uiteindelijk in de VLA Supermarkt terecht.

 

Meer informatie of direct aanmelden?

geef je hier op als je 9 maart wilt helpen met de supermarktacties 

 

geef je hier op als je zaterdag 10 maart wilt helpen 

 

Hier kun je zien waar en wanneer we nog mensen nodig hebben