Home > Over VLA > Nieuws > Zondag 29 april is ons bestuurslid en jarenlang voorzitter Ton van Eck overledenZondag 29 april is ons bestuurslid en jarenlang voorzitter Ton van Eck overleden

Ton is heel erg lang intensief betrokken geweest bij het VoedselLoket Almere en was diep overtuigd van de nut en noodzaak van onze stichting. Hij stond mede aan de wieg van ons supermarktmodel voor de minima. 

 

Door zijn gedrevenheid, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht is Vla gekomen op het punt waar we nu zijn, een sociale supermarkt. We zijn hem heel dankbaar voor zijn inzet en brijdrage aan onze organisatie.

 

In verband met zijn gezondheid moest Ton het laatste jaar al rustiger aan doen. Dat deed hij met grote tegenzin. Want tot op het laatste moment bleef hij met hart en ziel betrokken bij de Almeerse samenleving, de allerzwaksten in onze stad en bij VLA.
Zelfs op zijn laatste levensdag spoorde hij ons nog aan om vooral op te blijven komen voor de zwakken in onze samenleving.

 

Dat zullen we zeker blijven doen met zijn voorbeeld als inspiratie voor de toekomst en zijn warme vriendschap in ons hart gesloten.