Home > Over VLA > Onze afdelingen > Meubel- en WitgoedLoket Almere

Meubel- en WitgoedLoket Almere

Het Meubel- en WitgoedLoket is een project van het College van Diakenen van de Protestantse Gemeente Almere en werkt nauw samen met het VoedselLoket Almere. 

 

Heeft u meubels of witgoed nodig?

Bent u klant van VLA dan kunt u op twee manieren meubels of witgoed uitzoeken:

  1. U zoekt de spullen die u nodig heeft uit op de website. Uw hulpverlener doet voor u de aanvraag.

 

Op de website, www.mwla.nl staan 2e hands goederen(o.a. meubels, witgoed, fietsen en huishoudelijke apparaten). Om een bestelling te kunnen plaatsen heeft uw hulpverlener een inlogcode nodig, die hij/zij kan aanvragen bij info@mwla.nl. Zodra de bestelde goederen daadwerkelijk aan u worden toegekend, neemt de afdeling bezorging contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen voor de aflevering van de bestelde artikelen of om de spullen zelf op te halen op De Steiger.

 

  1. U zoekt de meubels en witgoed uit in de showroom aan De Steiger 122 (hetzelfde adres als de VLA Supermarkt en VLA Kleding).
    Spullen die u bij het MWLA op De Steiger uitzoekt kunt u zonder tussenkomst van de hulpverlener bestellen en indien mogelijk direct meenemen.

 

  

 

 

Wel gelden er een paar spelregels:

 

U mag maximaal 10 producten per maand en 30 producten per jaar bestellen. Alleen in uitzonderingsgevallen kan hiervan worden afgeweken.

Als artikelen bij u thuis bezorgd moeten worden geldt voor de tweede en volgende bezorging in een maand een vervoervergoeding van €  10,-- die u vooraf moet betalen.

 

 

Wilt u meubels en witgoed of ander huisraad doneren?

Dan kunt u dat van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 16.30 uur brengen naar de Steiger 122, Almere Haven. Heeft u heel veel spullen en bent u zelf niet in de gelegenheid om het langs te komen brengen geef dit dan hier aan. Onze afdeling bezorging neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Voor meer informatie over het Meubel en WitgoedLoket:Kijk op de website MWLA