Voedselloket Almere | Ik wil geld geven
 

Home > Ik wil doneren > Ik wil geld geven

Fijn dat u ons financieel wilt ondersteunen. Daar zijn we heel blij mee.

 

Naast de vele goederen en levensmiddelen die we wekelijks nodig hebben, kunnen we (helaas) ook niet zonder geld. Dat geld hebben we nodig om verse levensmiddelen als brood, eieren en verse groente (voor zover dat niet uit onze eigen moestuin komt) te kunnen kopen.

 

Want het zijn juist die verse producten die het verschil maken tussen een VoedselLoket en een Voedselbank. Bij VLA vinden we dat we onze clienten een volledige, volwaardige maaltijd moet bieden. Verse producten uit de schijf van 5 horen daar ook bij. 

 

 

 

Hoe kunt u geld doneren?

 

 

  • Maak EENMALIG een geldbedrag over via Rabobank Almere, NL68RABO0115510990 t.n.v. Stichting VoedselLoket Almere.

 

 

  • Help ons STRUCTUREEL door het overmaken van een periodieke gift (tenminste 5 jaar).

 

Periodieke gift in geld

Gebruik het formulier 'Periodieke gift in geld' als u minimaal 5 jaar lang een gift in geld wilt doen aan VLA. Het formulier bevat een gedeelte voor u en een gedeelte voor VLA. Als alles is ingevuld, kunt u deze overeenkomst voor uw eigen administratie bewaren. U kunt het formulier hier openen.

 

 

Betalingsvolmacht

Wilt u dat uw periodieke gift in geld automatisch naar VLA wordt overgemaakt? Dan kunt u het formulier 'Betalingsvolmacht' gebruiken. Als u het formulier helemaal invult en naar VLA verstuurt, geeft u ons toestemming om de gift automatisch van uw rekening af te schrijven. Om het formulier te downloaden klik dan hier

 

 

Let op!

U hoeft deze formulieren niet naar de Belastingdienst te versturen. Ze zijn voor uzelf en voor VLA. U moet de overeenkomst wel goed bewaren. Als de Belastingdienst uw aangifte wil controleren, dan kunnen zij u om deze schriftelijke overeenkomst vragen.

Al deze informatie is ook te vinden op: http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/relatie_familie_en_gezondheid/schenken/giften_aan_goede_doelen/periodieke_en_gewone_giften/overeenkomst_periodieke_giften

 

Uw gift is fiscaal aftrekbaar omdat wij ANBI geregistreerd zijn. Bij de Belastingdienst kunt u ons vinden onder RSIN 816874207 onder Stichting Voedsel Loket Almere (let op de spatie)

 

 

Dank u wel!Lees verder