Voedselloket Almere | Ik wil goederen geven
 

Home > Ik wil doneren > Ik wil goederen geven

 

 

 

Goederen doneren

Heeft u meubels, witgoed, speelgoed, huishoudelijke artikelen of kleding waar u niets mee doet?

Ook daar zijn we bij VLA heel blij mee. Naast de VLA supermarkt hebben we VLA Kleding, VLA Speelgoed & Huishoudelijk en een  meubel- en witgoedloketHier vinden uw spullen een nieuwe eigenaar.

 

U kunt de spullen op doordeweekse dagen tussen 10.00 - 14.00 uur bij ons aan de Steiger 122 in Almere Haven aanleveren.

 

Zijn de spullen te groot? Geen probleem, dan komen wij de spullen gewoon bij u afhalen. U kunt het beste de spullen aanmelden via de site van het Meubel- en WitgoedLoket Onze planner neemt daarna zsm contact met u op. Natuurlijk kunt u voor het maken van een afspraak ook bellen naar onze afdeling planning: (036) 750 50 85 of mail naar onze bezorgingsafdeling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uiteraard zijn we enorm blij met alle spullen die worden aangeleverd door donateurs. Echter worden er wel eens incomplete of onbruikbare spullen geleverd. Ook komt het voor dat er bepaalde spullen niet in trek zijn bij de klanten of dat we van bepaalde spullen al veel voorraad hebben.

Het te veel aan spullen moeten wij weer afvoeren wat ons geld kost. 
Om hier wat richtlijnen in aan te geven is er een lijst opgemaakt waarin wordt aangegeven wat we niet in ontvangst nemen:

- incomplete spullen en speelgoed
- tv’s met grote achterkast
- donker eiken meubelen

 

  • Klik hier voor de volledige lijst.

 

Nieuwe spullen vinden hun weg naar VLA KADO, Hier worden nieuwe, gedoneerde goederen verkocht voor een vriendelijke prijs. De opbrengst van deze kadowinkel komt geheel ten goede aan de VLA Supermarkt zodat we levensmiddelen in kunnen kopen.

 

 

Dank u wel voor uw bijdrage!

 

 

 

 Lees verder