Voedselloket Almere | Ik wil meubels of witgoed geven
 

Home > Ik wil doneren > Ik wil goederen geven > Ik wil meubels of witgoed geven

 

Meubel- en WitgoedLoket Almere

In samenwerking met het Meubel- en WitgoedLoket Almere worden personen en gezinnen geholpen aan huishoudelijke goederen, meubels en witgoed.

Het Meubel-en WitgoedLoket is een initiatief van de Protestantse Gemeente in Almere.

 

 

In totaal gaven zij in 2018 maar liefst 3630 artikelen aan 612 adressen. Dat scheelde naar schatting tenminste € 90.000,- aan aanschaf van tweede hands goederen. Bent u cliënt van VLA dan kunt u via uw hulpverlener een aanvraag doen voor meubels en/of witgoed. Voor meer info: MWLA

 

 

Heeft u meubels en witgoed of ander huisraad over?

U kunt de spullen op doordeweekse dagen tussen 10.00 - 14.00 uur bij ons aan de Steiger 122 in Almere Haven aanleveren.

 

Zijn de spullen te groot? Geen probleem, dan komen wij de spullen gewoon bij u afhalen. U kunt het beste de spullen aanmelden via de site van het Meubel- en WitgoedLoket Onze planner neemt daarna zsm contact met u op. Natuurlijk kunt u voor het maken van een afspraak ook bellen naar onze afdeling planning: (036) 750 50 85 of mail naar onze bezorgingsafdeling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uiteraard zijn we enorm blij met alle spullen die worden aangeleverd door donateurs. Echter worden er wel eens incomplete of onbruikbare spullen geleverd. Ook komt het voor dat er bepaalde spullen niet in trek zijn bij de klanten of dat we van bepaalde spullen al veel voorraad hebben.

Het te veel aan spullen moeten wij weer afvoeren wat ons geld kost. 
Om hier wat richtlijnen in aan te geven is er een lijst opgemaakt waarin wordt aangegeven wat we niet in ontvangst nemen:

- incomplete spullen en speelgoed
- tv’s met grote achterkast
- donker eiken meubelen

 

  • Klik hier voor de volledige lijst.

 

Nieuwe spullen vinden hun weg naar VLA KADO, Hier worden nieuwe, gedoneerde goederen verkocht voor een vriendelijke prijs. De opbrengst van deze kadowinkel komt geheel ten goede aan de VLA Supermarkt zodat we levensmiddelen in kunnen kopen.