Voedselloket Almere | Ik wil helpen
 
Voedselloketalm - 30-11-2018
Maak je maatschappelijke betrokken en help VLA tijdens de VLA Kerstsupermarktacties! https://t.co/f61LXj4yNt https://t.co/MIRnR6il2Q
Voedselloketalm - 08-07-2018
Het @voedselloketalm heeft nu wekelijks een“Energiespreekuur”. Elke donderdag van 14.00 - 15.30 uur kunnen klanten… https://t.co/L4eHu7DXuQ
Voedselloketalm - 08-07-2018
GEZOCHT: MARKETING TIJGERS Wij zijn op zoek naar een enthousiaste aanpakker met marketing- en communicatieskills d… https://t.co/djeSWlQAsp

Home > Ik wil helpen

 

Help Mee!

Mensen die willen helpen zijn heel belangrijk voor Stichting VoedselLoket Almere. Sterker nog: zonder hen kan VLA niet bestaan.

 

Maandelijkse hulp

Gelukkig zijn er heel veel mensen in Almere die zich af en toe een paar uur voor VLA inzetten. Zij helpen dan bijvoorbeeld bij het inzamelen van voedingsmiddelen tijdens een Supermarkt actie.

 

Wekelijkse hulp

Daarnaast zet een aantal mensen zich zelfs meerdere uren per week in. Dat zijn de vrijwilligers op kantoor, in de supermarkt, in de transportdienst en bij het KledingLoket. Met elkaar zorgen zij voor het dagelijks reilen en zeilen van de stichting.

 

Dagelijkse hulp

Sommige vrijwilligers zetten zich zelfs – gedurende een periode – dagelijks in voor VLA. Dit zijn meestal studenten uit het MBO en HBO die hun stage- of afstudeeropdracht bij VLA doen.

 

Ook vrijwilliger worden? Meld je dan hier aan! 

 

Quotes van Vrijwilliger:


“Als vrijwilliger krijg ik het gevoel dat ik écht iets goed doe met mijn tijd.” 

 

 

“Ik vind het geweldig om mee te helpen bij een supermarkt actie. Dat ik er ook nog eens heel goed werk mee verricht is bovendien mooi meegenomen.”

 

 

“Mijn situatie is ook niet rooskleurig. Maar als ik dan weer een paar uurtjes bij VLA heb geholpen, zie ik alles toch weer een stuk positiever.”

 

 

Rondleidingen

Voor geïnteresseerden kunnen wij een rondleiding geven bij VLA. Tijdens deze rondleiding krijgt u een beeld over de werkwijze van onze stichting. Wij mochten al velen verwelkomen, waaronder scholieren, studenten, politici, bedrijven etc.

 

U kunt zich hier aanmelden als individu of als groep.

 

Een rondleiding bestaat uit een inleiding over het ontstaan en de missie en visie van VLA. Hierna worden de verschillende afdelingen en projecten van VLA bezocht.

 

De rondleiding duurt circa 1,5 uur.

 

Wat kost het?

Een rondleiding bij VLA kost u helemaal niets. Wij vertellen graag over onze werkwijze en visie om andere mensen te helpen. Uiteraard helpt u ons enorm als u ingezamelde en/of overgebleven producten meeneemt, als u toch hierheen komt. Tevens staat er een collectebus in onze ontvangstruimte, waar u geheel vrijblijvend wat in kunt doen.Lees verder