Voedselloket Almere | Nieuws | Maatregelen wegens Corona
 

Home > Over VLA > Nieuws > Maatregelen wegens CoronaMaatregelen wegens Corona

 

Ook het VoedselLoket is getroffen door de gevolgen van het Coronavirus en daarom hebben wij de volgende maatregelen getroffen: 

 

VLA Supermarkt

 

De VLA supermarkt is voor haar klanten gewoon open!

Om de 1,5 m. afstand te kunnen bewaren, gelden er strikte regels. Zo hebben wij een aparte in- en uitgang gecreëerd, dient men te winkelen met een -door ons ontsmette- winkelwagen en hebben wij strepen op de grond getrokken. Tevens mogen er maximaal 3 klanten tegelijkertijd naar binnen. 1 Persoon per klantpas. Ook bij ons zijn er de zgn. kuchplaten geplaatst. Wij verzoeken de mensen die ziekteverschijnslen vertonen, of recent in contact zijn geweest met mensen met ziekteverschijnselen, om thuis te blijven. Voor hen is er een online bestellijst beschikbaar. 

 

VLA Afdelingen

De afdeling Meubels, Witgoed en Kleding nemen tot nader order geen spullen meer aan. Dit, om de donateur(s), maar ook onze vrijwilligers te beschermen. De telefonische bereikbaarheid van ons secretariaat kan niet worden gegarandeerd. Mails worden wel gelezen en beantwoord. Wij hopen van harte dat iedereen bereid is, de nog bruikbare spullen na deze crisis alsnog te brengen!

 

VLA Kadoshop

 

De VLA Kadoshop is helaas ook gesloten geweest. MAAR deze opent haar deuren weer  m.i.v. 1 mei!

De openingstijden zijn voorlopig: Van woensdag t/m zaterdag van 10:00 u. tot 16:00 u.

Ook hier gelden regels om elkaar te beschermen: Niet meer dan 3 personen tegelijkertijd in de winkel, en graag betaling per pin.

 

(De Kadoshop zit aan de Kerkgracht 69 in Haven)