Voedselloket Almere | Nieuws | Maatregelen wegens Corona
 

Home > Over VLA > Nieuws > Maatregelen wegens CoronaMaatregelen wegens Corona

 

Ook Stichting VLA is getroffen door de gevolgen van het Coronavirus en daarom hebben wij de volgende maatregelen getroffen: 

 

Supermarkt van Voedselbank Almere

 

De  supermarkt is voor haar klanten gewoon open!

Om de 1,5 m. afstand te kunnen bewaren, gelden er strikte regels. Zo hebben wij een aparte in- en uitgang gecreëerd, dient men te winkelen met een -door ons ontsmette- winkelwagen en hebben wij strepen op de grond getrokken. Tevens mogen er maximaal 4 klanten tegelijkertijd naar binnen. 1 Persoon per klantpas. Ook bij ons zijn er de zgn. kuchplaten geplaatst. Wij verzoeken de mensen die ziekteverschijnslen vertonen, of recent in contact zijn geweest met mensen met ziekteverschijnselen, om thuis te blijven. Voor hen is er een online bestellijst beschikbaar. 

 

Kleding- en Meubelloket (MWLA)

Het Kledingloket is elke werkdag open van 09:30 tot 12:30 open. Hier moegen maximaal 3 klanten per keer naar binnen. De tijd om kleding uit te zoeken is beperkt tot maximaal 15 minuten om iedereen een kans te geven naar binnen te kunnen.

Het Meubelloket is behalve op donderdag alleen online geopend. De artikelen kunnen bekeken en besteld worden op de website. De inloggegevens staan in de laatste klantnieuwsbrief of onze toelatingsbrief. Op donderdag kunt u bij het MWLA terecht van 09:30 tot 12:30 uur.

VLA Kadoshop

 

De VLA Kadoshop is helaas ook slechts beperkt open.

De openingstijden zijn voorlopig: Van woensdag t/m zaterdag van 10:00 u. tot 16:00 u.

Ook hier gelden regels om elkaar te beschermen: Niet meer dan 3 personen tegelijkertijd in de winkel, en graag betaling per pin.

 

(De Kadoshop zit aan de Kerkgracht 69 in Haven)