Voedselloket Almere | Nieuws | Nieuwe openingstijden VLA supermarkt
 

Home > Over VLA > Nieuws > Nieuwe openingstijden VLA supermarktNieuwe openingstijden VLA supermarkt

 

Wij zijn en blijven open!

 

 

 

Ook het VoedselLoket is getroffen door de gevolgen van het Coronavirus en daarom hebben wij de volgende maatregelen getroffen: 

 

VLA Supermarkt

 

De VLA supermarkt is voor haar klanten gewoon op  elke doordeweekse dag geopend.

De openingstijden zijn:  van ma t/m vr, van 09:30u. tot 12:30u.

Om de 1,5 m. afstand te kunnen bewaren, gelden er strikte regels. Zo hebben wij een aparte in- en uitgang gecreëerd, dient men te winkelen met een -door ons ontsmette- winkelwagen en hebben wij strepen op de grond getrokken. Tevens mogen er maximaal 4 klanten tegelijkertijd naar binnen. 1 Persoon per klantpas. Ook bij ons zijn er de zgn. kuchplaten geplaatst. Wij verzoeken de mensen die ziekteverschijnslen vertonen, of recent in contact zijn geweest met mensen met ziekteverschijnselen, om thuis te blijven. Voor hen is er een online bestellijst beschikbaar. 

 

Kleding- en Meubelloket

Het Kledingloket is open op maandag- woensdag- en vrijdgaochtend van 09:30 tot 12:30 open. Hier moegen maximaal 3 klanten per keer naar binnen. De tijd om kleding uit te zoeken is beperkt tot maximaal 20 minuten om iedereen een kans te geven naar binnen te kunnen.

Het Meubelloket is alleen online geopend. De artikelen kunnen bekeken en besteld worden op de website. De inloggegevens staan in de laatste klantnieuwsbrief of onze toelatingsbrief.

 

Rekenrijk