Voedselloket Almere | Meubel- en WitgoedLoket Almere
 

Home > Over VLA > Onze afdelingen > Meubel- en WitgoedLoket Almere

Meubel- en WitgoedLoket Almere

Het Meubel- en WitgoedLoket is een project van het College van Diakenen van de Protestantse Gemeente Almere en werkt nauw samen met het VoedselLoket Almere. 

 

Heeft u meubels of witgoed nodig?

Bent u klant van VLA dan kunt u a.d.h.v. een fictief bedrag op uw pas, meubels en witgoed bestellen.

U zoekt de meubels en witgoed uit in de showroom aan De Steiger 122 (hetzelfde adres als de VLA Supermarkt en VLA Kleding).

Spullen die u bij het MWLA op De Steiger uitzoekt kunt u zonder tussenkomst van de hulpverlener bestellen en indien mogelijk direct meenemen. Er kan ook bezorgd worden, de bezorgkosten bedragen €5,- en dienen vooraf betaald te worden bij bestellingen in de meubelhal.

 

  

 

 

Wel gelden er een paar spelregels:

1: De door u bestelde artikelen zullen door onze vrijwilligers op de begane grond worden gebracht tot de eerste deur en niet verder. Dit betekend dat wanneer u in een flat woont, wij de artikelen in de centrale hal zetten. Verder intern transport moet u zelf organiseren.
2: Wij vragen u als de chauffeur alleen is om mee te helpen met het uitladen van uw spullen.
3: Indien u zelf niet in de gelegenheid bent om de artikelen intern te vervoeren, vragen wij u om vooraf een doktersverklaring te overhandigen waaruit blijkt dat u niet in staat bent om lichamelijke arbeid te verrichten.
4: de bezorgkosten bedragen €5,- en dienen vooraf betaald te worden bij bestellingen in de meubelhal. Wij vragen u hiermee rekening te houden wanneer u iets besteld in onze gezellige meubelloods.
Bij bestellingen via de website, dienen de bezorgkosten vóór het uitladen van uw spullen aan de chauffeur betaald te worden.
5: wanneer u een afspraak bevestigd, via de telefoon of per email, en u blijkt op de afgesproken tijd niet thuis te zijn, brengen wij wéér €5,- in rekening. 

 

 

Wilt u meubels en witgoed of ander huisraad doneren?

Dan kunt u dat van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 16.30 uur brengen naar de Steiger 122, Almere Haven. Heeft u heel veel spullen en bent u zelf niet in de gelegenheid om het langs te komen brengen geef dit dan hier aan. Onze afdeling bezorging neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Voor meer informatie over het Meubel en WitgoedLoket:Kijk op de website MWLA