Voedselloket Almere | VLA Kado
 

Home > Over VLA > Onze afdelingen > VLA Kado

 

VLA KADO

Niet alleen iets goeds kopen, maar ook iets goeds doen!

Bent u op zoek naar een leuk kado voor een mooie prijs ga dan naar VLA KADO! 

VLA KADO is de kadowinkel waar alle Almeerders terecht kunnen.
De opbrengst van de winkel komt geheel ten goede aan het VoedselLoket Almere. Van het geld worden verse levensmiddelen gekocht zodat de cliënten ook voor versproducten kunnen kiezen.

 

Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de leukste aanbiedingen!

 

 

 

Adres:

Kerkgracht 69, Almere Haven (schuin tegenover de Goede Rede).

 

Openingstijden:

 

Dinsdag 10.00 uur 17.00 uur
Woensdag 10.00 uur 17.00 uur
Donderdag 10.00 uur 17.00 uur
Vrijdag 10.00 uur 17.00 uur
Zaterdag 10.00 uur 17.00 uur

 

 

Bel: (036) 524 24 59

 

 

 

 

 

VLA KADO: Voor mensen met een groot hart, maar een kleinere beurs

Deze cadeaushop is hét adres om leuke cadeautjes op de kop te tikken. We hebben een wisselend assortiment en in elke prijsklasse is er wel een leuke attentie te vinden. 

 

VLA KADO: super toegankelijk en laagdrempelig

VLA KADO is gevestigd  in het winkelcentrum van Almere Haven aan de gezellige Kerkgracht. De zaak is overzichtelijk ingedeeld en heeft tal van leuke, nieuwe geschenken voor de baby, de kinderen, voor de tuin, voor het huis en voor jezelf. Stap gerust eens binnen.

 

VLA KADO: niet om weg te geven, wel om te geven

VoedselLoket Almere krijgt van bedrijven, instellingen en particulieren regelmatig (partijen) non-food artikelen gedoneerd. Als deze niet geschikt zijn voor de cliënten van de VLA Supermarkt en het zijn nieuwe artikelen, dan komen ze in VLA KADO. Door deze artikelen te verkopen in plaats van ze weg te geven, kunnen veel meer mensen profiteren van de opbrengst. Dat is nog eens dubbeldik plezier van de artikelen.

 

VLA KADO: elke keer een verrassing

Omdat VLA KADO geheel afhankelijk is van de weliswaar nieuwe, maar toch gedoneerde artikelen, is het elke keer weer een verrassing wat er in de schappen staat. Gelukkig is de voorraad artikelen zó groot dat per seizoen een wisselend aanbod kan worden gedaan. 

 

VLA KADO: meer dan welkom

Kom winkelen! Iedereen is van harte welkom!

 

 

Heeft u thuis nieuwe, mooie vintage of retro spullen liggen of bent u creatief en maakt u mooie dingen die u graag aan VLA of VLA KADO wilt doneren, breng die dan naar VLA KADO of neem contact op met VLA secretariaat of bel naar (036) 5242459