Voedselloket Almere | VLA Kleding
 

Home > Over VLA > Onze afdelingen > VLA Kleding

VLA Kleding

 

In een aparte ruimte naast de supermarkt is VLA Kleding gevestigd. VLA Kleding heeft goede tweedehands kleding voor het hele gezin, en is alleen toegankelijk voor onze klanten. Klanten van VLA mogen hier gedurende de periode dat zij bij VLA hun boodschappen doen, kleding uitzoeken.

 

Alle kleding wordt bij binnenkomst grondig bekeken en gesorteerd door onze vrijwilligers. Alleen kleding in goede staat wordt in de winkel geplaatst.

 

Net als in de supermarkt wordt het budget maandelijks gestort en op basis daarvan kan er gewinkeld worden in de kledingwinkel. Het budget wat aan het einde van de maand over is, kan niet worden meegenomen naar de volgende maand.

 

De prijzen van de verschillende artikelen hangen in de winkel. Bij het bepalen van de prijzen hebben wij gekeken naar de gangbare prijzen in de bestaande kringloopwinkels.

 

Openingstijden VLA Kleding

Woensdag  : 13:30 tot 16:30 uur
Donderdag : 09:30 tot 12:30 uur
                      13:30 tot 16:30 uur
Vrijdag       :  09:30 tot 12:30 uur
                      13:30 tot 16:30 uur

 

Heeft u goede, schone en bruikbare kleding,speelgoed of huisraad over?

Maandag tot en met vrijdag, van 10.00 - 15.00 uur kunt u kleding, huisraad en speelgoed brengen naar de Steiger 122, Almere Haven. Het spreekt voor zich dat wij alleen goede, onbeschadigde kleding, huisraad en speelgoed aannemen.

 

 

Heeft u heel veel spullen en bent u zelf niet in de gelegenheid om het langs te komen brengen dan kunt u een afspraak maken met onze transportafdeling of bellen naar (036) 750 50 85. Wij halen de spullen dan bij u op.